Agentúra Matlovičová - Práca v Rakúsku pre opatrovateľky, zdravotné sestry a asistentky
Eva Matlovičová - Agentúra Matlovičová

Eva Matlovičová

Na prvom mieste je u mňa poctivá a čestná práca, ale hlavne dobrý pocit z toho, čo robíme. A ten dobrý pocit mám aj z kolektívu, ktorý sa o vás stará. Ako zakladateľka Agentúry Matlovičová sa starám hlavne o bezproblémový a čo najlepší chod celej agentúry.

Katarína Špeťková - Agentúra Matlovičová

Katarína Špeťková

V starostlivosti o seniora sa nemožno zaobísť bez psychológie. Teší ma, že moje znalosti zo štúdia psychológie môžem využiť vo svojej práci a byť Vám tak nápomocná. Môžete sa na mňa obrátiť pri riešení problémov opatrovateliek. Taktiež je v mojej kompetencii prijímanie personálu na pozíciu opatrovateľka, zdravotnícky asistent, odborný zdravotnícky asistent a zdravotná sestra.

Beáta Janeková - Agentúra Matlovičová

Beáta Janeková

Prácu v agentúre mám rada najmä preto, že sa snažíme riešiť situácie a problémy súvisiace s prácou opatrovateliek, a tým im uľahčiť starostlivosť o starších a chorých klientov. Budem Vám nápomocná pri vybavovaní dopravy do Rakúska, pri riešení problémov opatovateliek, pri prijímaní personálu na pozíciu opatrovateľka a personálu do domovov dôchodcov v Rakúsku.

Gabika Dufekova - Agentúra Matlovičová

Gabika Dufeková

Nemčina je pre mňa potešením a koníčkom, preto som veľmi rada, že ju môžem využiť vo svojej práci. Rada vám pomôžem pri odbornom poradenstve ohľadne rakúskych úradov a pomôžem s vybavením nostrifikácie pre asistentky, odborných asistentov a zdravotné sestry.

Už od roku 2007 sme tu pre vás